OVER DE SALON

Hoge ramen, veel licht, oude details, heerlijke zitbanken en alle benodigdheden om fijn te kunnen vergaderen; dat en meer vind je bij vergaderlocatie De Salon in Den Bosch. Een plek waar je energie van krijgt!

Op nog geen 50 meter van het station af, naast de meest beroemde bakkerij van het zuiden: bakkerij Jan de Groot. En er is veel parkeergelegenheid in de buurt.

We hebben ruimte voor ongeveer 14 personen, maar ook voor kleinere groepen is De Salon ideaal. Perfect als je in een originele, bijzondere sfeer wil vergaderen. Een die ervoor zorgt dat je bergen energie krijgt.

De Salon is een grote lichte ruimte die je met oude ‘en suite deuren’ op kunt splitsen in drie ruimtes, met elk hun eigen sfeer. Ideaal als je in kleinere groepen verder wilt werken. Op een mooie dag kun je de tuindeuren open zetten en heerlijk buiten zitten.

Goed om te weten: De Salon is ook in de avonduren en in overleg op zaterdag en zondag te huur. En we zijn gespecialiseerd in meerdaagse boekingen. Kortom: de perfecte vergaderlocatie in hartje Den Bosch.

krijg hier alvast een indruk

MEERDAAGSE BOEKINGEN

ONZE SPECIALITEIT

Zelf heeft De Salon geen hotelkamers. Maar toch zijn we gespecialiseerd in meerdaagse boekingen. We regelen namelijk met plezier de hotelovernachtingen voor onze klanten. We werken samen met een aantal tophotels in de buurt en zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is. De overnachtingen komen op onze factuur, zodat je maar één factuur hoeft te verwerken met daarop de vergaderarrangementen en de hotelovernachtingen. Alles om jou te ontzorgen.

WIJ BELONEN ONZE TROUWE KLANTEN

Bij het vooruit boeken van 4 bijeenkomsten:
Alle drankjes en snacks van ons Brabants Gastvrij Pakket voor de helft van de prijs bij iedere boeking.

Bij het vooruit boeken van 7 bijeenkomsten:
Alle drankjes en snacks van ons Brabants Gastvrij Pakket voor de helft van de prijs bij iedere boeking en een uitgebreide borrel met hapjes en drankjes voor alle aanwezige van één bijeenkomst cadeau.

DIT ZEGGEN ONZE KLANTEN

We nemen de mening van onze klanten bloedserieus. Als er dingen beter kunnen, horen we dat graag. Maar je mag ook trots zijn op de complimenten.

De gastvrijheid is bijzonder goed, we voelden ons zeer welkom en zijn op onze wenken bediend! De Salon wordt zeker aan ons lijstje met zeer goede externe vergaderlocaties bijgeschreven en we zeggen het voort!

FONTYS HOGENSCHOOL
Wij hebben bij De Salon onze eerste teamdag gehouden met zes mensen en het allemaal als bijzonder fijn ervaren! Vooral omdat De Salon de mogelijkheid biedt om in drie en suite ruimtes te werken die als één voelen, maar toch separaat zijn en allemaal hun eigen energie hebben. Even creatief op de bank of actief aan tafel, het past heel makkelijk. Perfect bereikbaar en super ontvangst met een hele goede gastvrouw! Wij komen terug.”

DATAPOOL
“Een uitstekende locatie in het centrum en dichtbij het station van Den Bosch. We werden vriendelijk ontvangen. Het was een huiskamer omgeving, die zich goed leende voor het soort vergadering dat wij hadden. Voor een bijeenkomst waar je met subgroepen werkt, zijn ook mogelijkheden. Deze locatie is zeker aan te bevelen.”

ACHMEA

Sluit Menu