OVER DE SALON

Hoge ramen, veel licht, oude details, heerlijke zitbanken en alle benodigdheden om fijn te kunnen vergaderen; dat en meer vind je bij vergaderlocatie De Salon in Den Bosch. Een plek waar je energie van krijgt!

Op nog geen 50 meter van het station af, naast de meest beroemde bakkerij van het zuiden: bakkerij Jan de Groot. Onder het station is een grote parkeergarage.

Er is ruimte voor ongeveer 14 personen, maar ook voor kleinere groepen is De Salon ideaal. Perfect als je in sfeer wil vergaderen in Den Bosch. En we hebben goede contacten met hotels en restaurants in de buurt, dus we kunnen altijd helpen met het boeken van een accommodatie!

De Salon is een grote lichte ruimte die je met oude 'en suite deuren' op kunt splitsen in drie ruimtes. Ideaal als je in kleinere groepen verder wilt werken. Op een mooie dag kun je de tuindeuren open zetten en heerlijk buiten zitten.

Goed om te weten: De Salon is ook in de avonduren en in overleg op zaterdag en zondag te huur. De perfecte vergaderlocatie in hartje Den Bosch.

krijg hier alvast een indruk

Sluit Menu