MEERDAAGSE BOEKINGEN

Zelf heeft De Salon geen hotelkamers. Maar toch zijn we gespecialiseerd in meerdaagse boekingen. We regelen met plezier de hotelovernachtingen voor onze klanten. We werken samen met een aantal tophotels in de buurt en zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is. De overnachtingen komen op onze factuur, zodat je maar één factuur hoeft te verwerken met daarop de vergaderarrangementen en de hotelovernachtingen. Alles om jou te ontzorgen. 

En tegelijkertijd ben je verzekerd van een origineel en verrassend verblijf. De hotels waar we mee samenwerken zijn allemaal op loopafstand van De Salon. Dus zie je meteen iets van de stad. Daarnaast denken we graag mee over de indeling van je programma. We weten als de beste wat er allemaal in de stad te doen is. We zetten een speciale wandeling voor je uit, denken mee over teamuitjes en kennen de leukste restaurants. Of je dineert lekker in De Salon. We verzorgen namelijk heerlijke huiskamerdiners op de locatie zelf. Lees hier meer over de catering. We werken samen met de volgende hotels:

Hoten Central

GOLDEN TULIP HOTEL CENTRAL

Burg. Loefplein 98
5211 RX ‘s-Hertogenbosch
Tel. 073 69 26 926
Op loopafstand van De Salon
Aantal kamers: 125

THE LITTLE DUKE HOTEL

Stationsweg 33
5211 KE Den Bosch
Tel. 073 369 0332
Op loopafstand van De Salon
Aantal kamers: 17

 

HOTEL JULIEN

Stationsweg 20
5211 TW ‘s-Hertogenbosch
Tel. 073 207 0707
De buurman van De Salon
Aantal kamers: 10

 

ZO KUN JE BOEKEN:

RESERVEREN:

  • Stuur even een mail naar info@desalondenbosch.nl met de datum (of data) waarop je de ruimte wil huren. Of bel naar 06-18903923 
  • Je krijgt van ons altijd binnen en dag antwoord en we zetten een optie op de datum. We bekijken samen welk Gastvrij Pakket het beste bij de boeking past. En of er andere verzoeken zijn waarmee wij je kunnen helpen.
  • Als de boeking definitief wordt, overleggen we over welke hulpmiddelen (beamer, flip-over, whiteboard) er klaar moeten staan en of er nog andere wensen zijn voor de dag

 

BETALEN:

  • Je krijgt achteraf een factuur toegestuurd

LEES HIER DE ALGEMENE VOORWAARDEN

Goed om te weten: De Salon is ook in de avonduren en in overleg op zaterdag en zondag te huur. Er is plek voor maximaal ongeveer 14 personen. Maar ook voor kleinere groepen is de ruimte ideaal. De ideale plek om te vergaderen in Den Bosch. En we zijn gespecialiseerd in meerdaagse boekingen. We hebben uitstekende contacten met hotels in de buurt en zorgen ervoor dat alles op een factuur komt te staan. 

KRIJG VAST EEN INDRUK...

DIT ZEGGEN ONZE KLANTEN

We nemen de mening van onze klanten bloedserieus. Als er dingen beter kunnen, horen we dat graag. Maar je mag ook trots zijn op de complimenten.

De gastvrijheid is bijzonder goed, we voelden ons zeer welkom en zijn op onze wenken bediend! De Salon wordt zeker aan ons lijstje met zeer goede externe vergaderlocaties bijgeschreven en we zeggen het voort!
FONTYS HOGENSCHOOL
Wij hebben bij De Salon onze eerste teamdag gehouden met zes mensen en het allemaal als bijzonder fijn ervaren! Vooral omdat De Salon de mogelijkheid biedt om in drie en suite ruimtes te werken die als één voelen, maar toch separaat zijn en allemaal hun eigen energie hebben. Even creatief op de bank of actief aan tafel, het past heel makkelijk. Perfect bereikbaar en super ontvangst met een hele goede gastvrouw! Wij komen terug."
DATAPOOL
"Een uitstekende locatie in het centrum en dichtbij het station van Den Bosch. We werden vriendelijk ontvangen. Het was een huiskamer omgeving, die zich goed leende voor het soort vergadering dat wij hadden. Voor een bijeenkomst waar je met subgroepen werkt, zijn ook mogelijkheden. Deze locatie is zeker aan te bevelen."
ACHMEA
Sluit Menu