ZO KUN JE BOEKEN

RESERVEREN:

  • Stuur even een mail naar info@desalondenbosch.nl met de datum (of data) waarop je de ruimte wil huren. Of bel naar 06-18903923 
  • Je krijgt van ons altijd binnen en dag antwoord en we zetten een optie op de datum.
  • Als de boeking definitief wordt, overleggen we over welke hulpmiddelen (beamer, flip-over, whiteboard) er klaar moeten staan en of er andere wensen zijn voor de dag

 

BETALEN:

  • Je krijgt achteraf een factuur toegestuurd

LEES HIER DE ALGEMENE VOORWAARDEN

Goed om te weten: De Salon is ook in de avonduren en in overleg op zaterdag te huur. Er is plek voor maximaal ongeveer 14 personen. Maar ook voor kleinere groepen is de ruimte ideaal. De ideale plek om te vergaderen in Den Bosch. En we hebben uitstekende contacten met hotels en restaurants in de buurt, dus we kunnen altijd helpen met het boeken van een accommodatie!

PRIJZEN

Je huurt vergaderlocatie De Salon voor een dag- of een dagdeel (vier uur). Het gebruik van de faciliteiten is daar altijd bij inbegrepen. Lees meer over de prijzen.

MEERDAAGSE BOEKING

Wij zijn gespecialiseerd in meerdaagse boekingen. We regelen je hotelovernachtingen en zorgen ervoor dat die op dezelfde factuur komen als de vergaderarrangementen.

CATERING

We verzorgen de catering graag tot in de puntjes. Hoe uitgebreid we dat doen, kun je zelf bepalen. Lees meer over de catering.

NEEM VAST EEN KIJKJE

HET BRUIST VAN DE ENERGIE
Sluit Menu