Vergaderlocatie De Salon is gevestigd in een prachtig historisch pand op maar 100 meter afstand van het station in Den Bosch. Ook zijn er twee parkeergarages vlakbij: onder het station en iets verderop aan de Maijweg. En je kunt om de hoek je betaald parkeren aan de Havensingel en de Van der Does de Willeboissingel. Super goed bereikbaar dus.

Lees hieronder hoe je De Salon kunt boeken.

PRIJZEN

Je huurt vergaderlocatie De Salon voor een dag- of een dagdeel (vier uur). Het gebruik van de faciliteiten is daar altijd bij inbegrepen.

BOEKEN

Lees hier precies hoe het huren van De Salon in zijn werk gaat. Een makkelijk en snel proces.

CONTACT

Lees hier hoe goed De Salon bereikbaar is en waar je kunt parkeren

RESERVEREN:

  • Stuur even een mail naar info@desalondenbosch.nl met de datum (of data) waarop je de ruimte wil huren. Of bel naar 06-20684610
  • Je krijgt van ons altijd binnen en dag antwoord en we zetten een optie op de datum.
  • Als de boeking definitief wordt, overleggen we over welke hulpmiddelen (beamer, flip-over, whiteboard) er klaar moeten staan en of er andere wensen zijn voor de dag


BETALEN:

  • Je krijgt achteraf een factuur¬†toegestuurd

LEES HIER DE ALGEMENE VOORWAARDEN

Goed om te weten: De Salon is ook in de avonduren en in overleg op zaterdag te huur. Er is plek voor maximaal ongeveer 14 personen. Maar ook voor kleinere groepen is de ruimte ideaal. De ideale plek om te vergaderen in Den Bosch. En we hebben uitstekende contacten met hotels en restaurants in de buurt, dus we kunnen altijd helpen met het boeken van een accommodatie!

KOM IN CONTACT:
Heeft u vragen of opmerkingen? Wij nemen zo snel mogelijk telefonisch contact met u op.
HET BRUIST VAN DE ENERGIE