DE CATERING

We verzorgen het eten en drinken graag tot in de puntjes. We weten hoe belangrijk dat is voor de concentratie! Hoe uitgebreid we dat doen, kun je zelf bepalen. Bekijk daarvoor onze Gastvrije Pakketten. Bekijk hier onze Gastvrije Pakketten.

Heb je een specifiek verzoek, dan kunnen we altijd kijken of we dat kunnen regelen. We werken samen met van de kaart www.vandekaart073.nl & Bosque www.bosque073.nl, locale bourgondische ondernemers die werken met eerlijke, gezonde en seizoensgebonden producten.

Ook een huiskamerdiner behoort tot de mogelijkheden!

We verzorgen graag een heerlijk diner of buffet voor jou en je team in een sfeervolle en originele setting. Vraag ons vooral naar de mogelijkheden.

Ook goed om te weten: er zijn ook veel leuke eettentjes om de hoek in de Uilenburg in het centrum van Den Bosch.

UITJES EN PAUZE INVULLING

Een originele adempauze tussen het vergaderen door of na een bijeenkomst iets ontspannends doen met je team. Het kan van een fijne dag een speciale dag maken. Wij kennen de leukste plekjes in de stad en weten welke originele activiteit je er allemaal kunt doen. En dus helpen we je graag met de invulling van de dag! Zo hebben we twee mooie wandelingen uitgestippeld. Interesse? Vraag even naar de mogelijkheden. 

PRIJZEN

Je huurt vergaderlocatie De Salon voor een dag- of een dagdeel (vier uur). Het gebruik van de faciliteiten is daar altijd bij inbegrepen.

BOEKEN

Lees hier precies hoe het huren van De Salon in zijn werk gaat. Een makkelijk en snel proces.

CONTACT

Lees hier hoe goed De Salon bereikbaar is en waar je kunt parkeren