CATERING

ETEN EN DRINKEN

We verzorgen het eten en drinken graag tot in de puntjes. We weten hoe belangrijk dat is voor de concentratie! Hoe uitgebreid we dat doen, kun je zelf bepalen. Bekijk daarvoor onze Gastvrije Pakketten.

Bekijk hier onze Gastvrije Pakketten. 

Heb je een specifiek verzoek, dan kunnen we altijd kijken of we dat kunnen regelen. We werken samen met lunchroom Monqui, restaurant Yalla Yalla en met Sanne’s Creations. 

Ook een huiskamerdiner behoort tot de mogelijkheden!

We verzorgen graag een heerlijk diner of buffet voor jou en je team in een sfeervolle en originele setting. Vraag ons vooral naar de mogelijkheden. 

Ook goed om te weten: er zijn ook veel leuke eettentjes om de hoek in de Uilenburg in het centrum van Den Bosch. 

OVERNACHTEN

Zelf heeft De Salon geen hotelkamers. Maar dat betekent niet dat we er niet alles aan doen om onze klanten te helpen met een overnachting. We werken samen met hotels in de buurt en kunnen daarom wel de overnachtingen voor jou en je team regelen. We werken onder andere samen met: 

Hoten Central

GOLDEN TULIP HOTEL CENTRAL

Burg. Loefplein 98
5211 RX ‘s-Hertogenbosch
Tel. 073 69 26 926
Op loopafstand van De Salon
Aantal kamers: 125

THE DUKE BOUTIQUE HOTEL

Kerkstraat 69
5211 KE Den Bosch
Tel. 073 369 0332
Op loopafstand van De Salon
Aantal kamers: 17

 

HOTEL JULIEN

Stationsweg 20
5211 TW ‘s-Hertogenbosch
Tel. 073 207 0707
De buurman van De Salon
Aantal kamers: 10

 

UITJES EN PAUZE INVULLING

Een originele adempauze tussen het vergaderen door of na een bijeenkomst iets ontspannends doen met je team. Het kan van een fijne dag een hele speciale maken. Wij kennen de leukste plekjes in de stad en weten welke toffe activiteit je er allemaal kunt doen. En dus helpen we je graag met de invulling van de dag! Interesse? Vraag even naar de mogelijkheden. 

Sluit Menu