Inspiratievolle vergaderlocatie in het centrum van Den Bosch
5/5

Bent u op zoek naar een sfeervolle vergaderruimte in het centrum van Den Bosch? Dan is vergaderlocatie De Salon een uitstekende keuze! Het ligt vlakbij het station en is super sfeervol ingericht. Alle faciliteiten zijn aanwezig. Er is uitstekende wifi en we verzorgen de catering tot in de puntjes. De vergaderruimte is geschikt voor allerlei soorten meetings: vergaderingen, trainingen, workshops, cursussen, ect. De ruimte is per dagdeel of dag te huur. Als je de trainingsruimte wilt boeken, stuur dan een mail naar info@desalondenbosch.nl.

Lunchroom en banketbakkerij Jan de Groot is naast vergaderruimte de salon in den bosch

Centraal gelegen vergaderlocatie in Den Bosch

Onze mooie vergaderlocatie zit op een prachtige plek midden in de stad, naast beroemde bakkerij Jan de Groot aan de Stationsweg. Het station is maar een minuut lopen en daaronder is een grote parkeergarage. Beamer, projectiescherm, whiteboard, wifi, geluidsboxen en andere technische middelen zijn inbegrepen bij de prijs.

Noten druiven bossche bollen Tony Chocolony fruit en andere snacks als arrangement bij vergaderruimte de salon in den bosch

Diverse catering mogelijkheden

Eten en drinken (catering) moet je er los bij boeken, maar we hebben hele goede arrangementen. We verzorgen het eten en drinken graag tot in de puntjes. We bereiden heerlijke verse lunches, serveren nespresso koffie en zorgen altijd voor veel vers fruit en andere snacks. Er is verse muntthee, verse gemberthee en veel frisdrank. Ook een diner behoort tot de mogelijkheden. Onze kokkin Sanne maakt uitstekende verse maaltijden.

Salade met pijnboompitten sla en bietjes lunch in vergaderruimte De Salon in Den Bosch
Samen met mijn team een heel fijne middag gehad bij De Salon. Alles tot in de puntjes geregeld. De ruimte was zoals gezegd licht en erg prettig. Owja, het eten was ook top!
Erik
Marketeer

Sfeervolle en energieke ruimte

Onze vergaderplek is licht, sfeervol ingericht en staat vol planten. Je krijgt energie van onze trainingslocatie. Fijn als je productief en creatief moet zijn. Of als je een lange meeting hebt en ook af en toe onderuit wil zakken op een comfortabele bank. De Salon heeft openslaande deuren naar de mooie tuin en vangt volop zonlicht. Je kunt dus altijd even naar buiten. Of een wandelingetje maken door de stad.

Groene bank en bruine leren bank en wit kleed en planten in zuitruimte van vergaderruimte de salon in den bosch

Hulp bij het vinden van een overnachting of trainer

Vergaderruimte De Salon heeft uitstekende contacten met hotels en restaurants in Den Bosch. We kunnen altijd helpen met het vinden van een slaapplek of een leuke plek om te eten. Altijd fijn na een training of een meeting. Ook kunnen we eventueel helpen met het vinden van een trainer als u een workshop wilt krijgen over een bepaald onderwerp.

Eiken tafel en planten en bloemen en behang van station den bosch bij vergaderruimte de salon in den bosch met gele stoelen en blauwe stoelen en grijze stoelen en zwarte stoelen en groene deur

Geschikt voor zowel grote als kleine groepen

Er is ruimte in De Salon voor ongeveer veertien personen. Maar ook voor kleinere groepen is de vergaderlocatie een uitstekende optie. Met oude ensuite deuren kun je de ruimte opdelen in drie ruimtes. Waarvan een comfortabele banken heeft om in onderuit te zakken. Grotere groepen zijn ook welkom, maar dan moet in overleg nagedacht worden over een praktische plenaire opstelling. Een theateropstelling behoort ook tot de mogelijkheden.

Meerdere ruimtes geschikt voor vergaderen

In de voorste ruimte hebben we een ronde tafel waar je fijn aan kunt samenwerken. Ook staat er een oude loodzware groene kluis van Lips in de vergaderruimte. Die ligt vol met allerlei kantoorartikelen, zoals papier, post-its, sharpies, pennen, ect. En hij past uitstekend bij alle planten in de locatie. Die zorgen onder andere voor de fijne sfeer. Aangevuld met uitstekende wifi en faciliteiten.

Ronde tafel met bruine leren stoelen en grijze stoel en zwarte koelkast en planten en kleed in vergaderruimte de salon in den bosch

Neem contact op voor meer informatie of boek direct!

De Salon is dus op allerlei manieren anders dan andere vergaderlocaties of trainingsplekken in Den Bosch. De meeste trainingsruimtes zijn vooral praktisch ingericht en misschien een inspirerende sfeer. Die vind je wel volop in de mooie vergaderruimte van De Salon. Als er vragen of specifieke verzoeken, proberen we altijd mee te denken. Stuur even een bericht naar info@desalondenbosch.nl. Ook is er veel op onze site te vinden.

Zo is het handig om op de hoogte te zijn van een aantal praktische zaken. Alle prijzen die op de website staan, zijn exclusief BTW. Wel zijn de wifi en allerlei andere technische faciliteiten inbegrepen bij de prijs. De Salon is alleen per dagdeel of dag te huur. Meerdere dagen huren is uiteraard ook mogelijk. Dan helpen we je graag met het boeken van een hotelovernachting, gezien we goede contacten hebben met een aantal mooie hotels in de straat. Hetzelfde geldt voor restaurants in de buurt.