OVER DE SALON

Hoge ramen, veel licht, oude details, heerlijke zitbanken en alle benodigdheden om fijn te kunnen vergaderen; dat en meer vind je bij vergaderlocatie De Salon in Den Bosch. Een plek waar je energie van krijgt!

Op nog geen 50 meter van het station af, naast de meest beroemde bakkerij van het zuiden: bakkerij Jan de Groot. En er is veel parkeergelegenheid in de buurt.

We hebben ruimte voor ongeveer 14 personen, maar ook voor kleinere groepen is De Salon ideaal. Perfect als je in een originele, bijzondere sfeer wil vergaderen. Een die ervoor zorgt dat je bergen energie krijgt.

De Salon is een grote lichte ruimte die je met oude ‘en suite deuren’ op kunt splitsen in drie ruimtes, met elk hun eigen sfeer. Ideaal als je in kleinere groepen verder wilt werken. Op een mooie dag kun je de tuindeuren open zetten en heerlijk buiten zitten.

Goed om te weten: De Salon is ook in de avonduren en in overleg op zaterdag en zondag te huur. En we zijn gespecialiseerd in meerdaagse boekingen. Kortom: de perfecte vergaderlocatie in hartje Den Bosch.

Een kleine impressie

~

DE SALON DEN BOSCH

Meerdaagse boekingen

MEERDAAGSE BOEKINGEN

ONZE SPECIALITEIT

Zelf heeft De Salon geen hotelkamers. Maar toch zijn we gespecialiseerd in meerdaagse boekingen. We regelen namelijk met plezier de hotelovernachtingen voor onze klanten. We werken samen met een aantal tophotels in de buurt en zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is. De overnachtingen komen op onze factuur, zodat je maar één factuur hoeft te verwerken met daarop de vergaderarrangementen en de hotelovernachtingen. Alles om jou te ontzorgen.

WIJ BELONEN ONZE TROUWE KLANTEN

Bij het vooruit boeken van 4 bijeenkomsten:
Alle drankjes en snacks van ons Brabants Gastvrij Pakket voor de helft van de prijs bij iedere boeking.

Bij het vooruit boeken van 7 bijeenkomsten:
Alle drankjes en snacks van ons Brabants Gastvrij Pakket voor de helft van de prijs bij iedere boeking en een uitgebreide borrel met hapjes en drankjes voor alle aanwezige van één bijeenkomst cadeau.

 

sinasappel