MEERDAAGSE BOEKINGEN

Zelf heeft De Salon geen hotelkamers. Maar toch zijn we gespecialiseerd in meerdaagse boekingen. We regelen met plezier de hotelovernachtingen voor onze klanten. We werken samen met een aantal tophotels in de buurt en zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is.

De overnachtingen komen op onze factuur, zodat je maar één factuur hoeft te verwerken met daarop de vergaderarrangementen en de hotelovernachtingen. Alles om jou te ontzorgen.
En tegelijkertijd ben je verzekerd van een origineel en verrassend verblijf. De hotels waar we mee samenwerken zijn allemaal op loopafstand van De Salon. Dus zie je meteen iets van de stad.

Daarnaast denken we graag mee over de indeling van je programma. We weten als de beste wat er allemaal in de stad te doen is. We zetten een speciale wandeling voor je uit, denken mee over teamuitjes en kennen de leukste restaurants. Of je dineert lekker in De Salon. We verzorgen namelijk heerlijke huiskamerdiners op de locatie zelf. Lees hier meer over de catering.desalon

WE WERKEN SAMEN MET DE VOLGENDE HOTELS:

Blokkenkast

THE DUKE BOUTIQUE HOTEL

Kerkstraat 69B
5211KE Den Bosch
Tel. 073 369 0332
Op loopafstand van De Salon
Aantal kamers: 17

The little duke

THE LITTLE DUKE HOTEL

Stationsweg 33
5211KE Den Bosch
Tel. 073 369 0332
Op loopafstand van De Salon
Aantal kamers: 17

 

HOTEL JULIEN

Stationsweg 20
5211TW Den Bosch
Tel. 073 207 0707
De buurman van De Salon
Aantal kamers: 10